Μάθημα : Συστήματα Επικοινωνιών - ΟΜΑΔΑ Β
Κωδικός : EE789
EE789 - Μ. Λογοθέτης (θεωρία), Δρ Ι. Βαρδάκας (Προσφορά έργου στα πλαίσια των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ)
ΛΥΣΗ ΤΟΥ 12ου ΣΕΤ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αγαπητοί φοιτητές/-ριες (της ΟΜΑΔΑΣ Β):
Οι απαντήσεις του 12ου ΣΕΤ έχουν αναρτηθεί στο ίδιο αρχείο με τις εκφωνήσεις. Τυχόν απορίες είτε επί των λύσεων των ΣΕΤ των ασκήσεων είτε επί των διαφανειών μπορούν να γίνουν μέχρι και 20/1/2026.
Εν όψει της εξέτασης του μαθήματος ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ την 26.01.2026 (ώρα 9.00 - 12.00, στο Α.Φ.Ε. - Αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας), παρακαλείσθε όπως δηλώσετε στο Ερωτηματολόγιο του eclass την συμμετοχή σας στην εξέταση.
Η δήλωση συμμετοχής θα αρχίσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2026 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25/1/2026, ώρα 23:55. Η δήλωση είναι προαιρετική μεν, αλλά πολύ χρήσιμη για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση έχουν όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα στο PROGRESS και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Εργαστηριακό σκέλος του μαθήματος.
Η εξέταση θα γίνει γραπτώς χωρίς κανένα βοήθημα, παρά μόνο αριθμομηχανή ("κομπιουτεράκι", απλό ή επιστημονικό), αλλά όχι το "κομπιουτεράκι" του κινητού σας τηλεφώνου. Δεν πρέπει να έχετε μαζί σας (κατά την διάρκεια της εξέτασης) κινητά τηλέφωνα ή άλλη συσκευή Διαδικτύου.
Όταν δοθούν τα θέματα δεν μπορείτε να εξέλθετε από την αίθουσα (Α.Φ.Ε.) παρά μόνον αν έχετε παραδώσει το γραπτό σας.
Παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά τα θέματα. Έγινε προσπάθεια ώστε τα θέματα να καλύπτουν όλη την ύλη (στο μέτρο του εφικτού). Η συνολική διάρκεια της εξέτασης θα είναι τρεις (3) ώρες. Τηρώντας τις οδηγίες που θα σας δοθούν στην αίθουσα για επιλογή καθίσματος, θα κερδίσετε ωφέλιμο χρόνο για την εξέταση. Οι φοιτητές της ΟΜΑΔΑΣ Β θα κατευθυνθούν (στο Α.Φ.Ε.) προς τα δεξιά (δηλ. μπαίνοντας δεξιά, προς τον τοίχο).
Καλή Επιτυχία!
Μ. Λογοθέτης