Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Το σύνολο του Περιεχομένου μαθημάτων της πλατφόρμας eclass.upatras.gr του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και το υλικό των διαλέξεων που μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, διαφανειών, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο και γενικά κάθε είδους ψηφιακού περιεχομένου, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, έκδοση, εκτέλεση, αντιγραφή και εμφάνιση σε κοινωνικά δίκτυα, μέρους ή όλου του περιεχομένου αυτού χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Διδάσκοντα.

Ανακοινώσεις

 • - Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 -

  Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα εξ αποστάσεως εξετάσεων exams.eclass.upatras.gr και έχουν χρησιμοποιήσει κατά την εγγραφή τους προσωπικό email (gmail,hotmail κτλ) να μπουν μέχρι την Πέμπτη 11/6 στο προφίλ τους και να το αλλάξουν με το ιδρυματικό τους email (username@upnet.gr) ώστε να διευκολύνουν τη διαδικασία εξετάσεων. Από την Παρασκευή 12/6 η δυνατότητα αυτή θα είναι απενεργοποιημένη.

  Να τονιστεί εδώ ότι το email στη συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει χαρακτήρα ενημερώσεων καθώς το σχετικό εργαλείο είναι απενεργοποιημένο για τους διδάσκοντες. Οι φοιτητές θα συνεχίζουν να ενημερώνονται για τα μαθήματα τους όπως γινόταν μέχρι τώρα μέσω της υπηρεσίας eclass.

  Για την αλλαγή του email θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

   

  profile.gif

 • - Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 -

  Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2019-2020 θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή στον παρακάτω σύνδεσμο https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php

 • - Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 -

  Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Open eClass Mobile για πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω iPhone / iPad ή Android συσκευών, στο πεδίο domain name θα πρέπει να πληκτρολογούν το https://eclass.upatras.gr