Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Μάθημα : Εισαγωγή στη Βιοπληροφορική - Προπτυχιακό

Κωδικός : CEID1047

CEID1047  -  Χρήστος Μακρής, Βασίλειος Μεγαλοοικονόμου

Ανακοινώσεις

Aνακοίνωση πρώτης εργασίας Βιοπληροφορικής 2025-26 και ώρα αποριών (Δευτέρα 19:15-21:00, στο Υ/Κ)

Αγαπητοί/ές Φοιτητές/τριες,

μετά το δεύτερο συνολο ασκήσεων (ανάθεση ενός θέματος και σχετικά papers) στο χώρο ΕΓΓΡΑΦΑ του ECLASS του μαθήματος ανακοινώθηκε και το πρώτο σύνολο ασκήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2025-26.Το πρώτο σύνολο ασκήσεων είναι μία συλλογή από ασκήσεις σε διαχείριση βιολογιοκών ακολουθιών. Για την Biopython θα γίνει ενημέρωση από τον κ. Καλογερόπουλο, την ώρα του αντίστοιχου φροντιστηρίου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε ομάδες 1-2 ατόμων (οι ΙΔΙΕΣ για κάθε εργασία). Το πρώτο σύνολο ασκήσεων πρέπει να πραγματοποιηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ και η αναφορά θα είναι ένα .zip αρχείο το οποίο θα περιέχει ένα .doc αρχείο με τις απαντήσεις σας σε κάθε ερώτημα και το σύνολο βοηθητικών αρχείων (αν υπάρχουν) που προσπελάσατε/δημιουργήσατε για να την εργασία.

Ημερομηνία παράδοσης και των δύο εργασιών είναι τρεις μέρες πριν την ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος (οι εργασίες θα πρέπει να ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ECLASS KAI NA σταλούν μέχρι τότε, με e_mail στη διεύθυνση makri@ceid.upatras.gr).

Tέλος υπενθυμίζεται κάθε Δευτέρα 19:15-21:00 θα υπάρχει ώρα συνάντησης στο Υπολογιστικό κέντρο (δέυτερος όροφος νέου κτιρίου, 1.Α.12) για όσους φοιτητές έχουν απορίες σχετικά με το/τα projectς.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Μακρής