Εργασίες Εξεταστικής Φεβρουαρίου 2023 για το μάθημα "Τεχνολογίες Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτική"
- Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 -

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

 

Χρόνια Πολλά! Με το καλό η νέα χρονιά!

 

Όπως είχαμε ενημερώσει και στις διαλέξεις, έχετε την δυνατότητα να παραδώσετε εργασίες και για την εξεταστική του Φεβρουαρίου 2023. Οι εργασίες έχουν αναρτηθεί στην επιλογή "Εργασίες" του eclass (μπορείτε να τις δείτε και εδώ). Πιο αναλυτικά:

 

Προθεσμία υποβολής ορίζεται η Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 (23:59). Δεν θα υπάρξει παράταση στην προθεσμία, αλλά για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο costashatz@upatras.gr.

 

Όποιος έχει ήδη παραδώσει κάποια από τις δύο εργασίες τον Ιούνιο και είναι ευχαριστημένος με την βαθμολογία του, δεν χρειάζεται να την ξανα-υλοποιήσει.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες μπορούν να γίνουν ατομικά ή σε ομάδες των 2 ατόμων. Σε περίπτωση που επιλέξετε να δουλέψετε σε ομάδα, τότε στην αναφορά πρέπει να αναφέρονται όλα τα στοιχεία και των δύο συμμετεχόντων, αλλά και να υπάρχει μία ενότητα όπου να περιγράφεται πάνω σε τι δούλεψε ο καθένας. Οι ομάδες δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να είναι ίδιες και στις δύο εργασίες, αν και αυτό θα ήταν το ιδανικό.

 

Η εξέταση των πρότζεκτ θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 20-24 Φεβρουαρίου 2023 δια ζώσης.

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι επι διπλώματι φοιτητές/τριες (6ο έτος και άνω) που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την επαναληπτική εξέταση Φεβρουαρίου 2023.

 

Καλή ενασχόληση!

 

Οι διδάσκοντες