Εξέταση μαθήματος «Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων» (Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021)
- Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 -

Η εξέταση του μαθήματος «Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00.

Παρακαλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2021, να εγγραφούν στην «Εξέταση μαθήματος» στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr μέχρι την Τρίτη 7-09-2021 και ώρα 12.00 μμ. Η εγγραφή αυτή αποτελεί δήλωση συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος. Για τη σύνδεση στην πλατφόρμα και την εγγραφή στην «Εξέταση μαθήματος»  θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν ΜΟΝΟ όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο progress και ταυτόχρονα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr μέχρι την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Όσον αφορά την εξέταση, σας ενημερώνω ότι θα ξεκινήσει ακριβώς στις 12:00, θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και καλείστε να απαντήσετε σε 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Σημειώνω ότι πριν την εξέταση, θα πρέπει να έχετε μεριμνήσει για τα ακόλουθα:

  • Να διαθέτετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα (π.χ. σταθερό ή φορητό Η/Υ) και να έχετε ελέγξει τη σωστή λειτουργία του κατά τον χρόνο της εξέτασης,
  • να εξασφαλίσετε καλής ποιότητας σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης,
  • να συμμετάσχετε στις εξετάσεις αποκλειστικά και μόνο μέσω του ιδρυματικού λογαριασμού σας.

Για ό,τι χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με email στο kokkinos@cti.gr.

 

Καλή επιτυχία,

Βασίλης Κόκκινος