Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Μάθημα : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Κωδικός : PHA1612

PHA1612  -  Παύλος Κλεπετσάνης, Γεώργιος Σπυρούλιας

Ανακοινώσεις

Εξέταση των "επί πτυχίω" φοιτητών στη Θεωρία/Εργαστήριο της Πληροφορικής

Αγαπητοί Φοιτητές,

Η εξέταση στη ΘΕΩΡΙΑ του μαθήματος της Πληροφορικής θα γίνει την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2025 στις 9.00 πμ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στην Ιστοσελίδα του Τμήματος. Η δήλωση συμμετοχής στην εξέταση της θεωρίας είναι απαραίτητη και θα γίνει με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος με τα στοιχεία του φοιτητή (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, Έτος Σπουδών) και την ένδειξη 'ΘΕΩΡΙΑ' στην ηλεκτρονική διεύθυνση argyriou@upatras.gr. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξετασθούν στην θεωρία, οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 30/06/2025.

Η εξέταση στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ του μαθήματος της Πληροφορικής θα γίνει την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2025 στην αίθουσα του εργαστηρίου της Πληροφορικής του Τμήματος Φαρμακευτικής και θα ξεκινήσει στις 11.00 πμ. Η δήλωση συμμετοχής στην εξέταση του εργαστηρίου Πληροφορικής είναι απαραίτητη και θα γίνει με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος με τα στοιχεία του φοιτητή (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, Έτος Σπουδών) και την ένδειξη 'ΕΡΓΑΣΤHΡΙΟ' στην ηλεκτρονική διεύθυνση argyriou@upatras.gr. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξετασθούν στο εργαστήριο οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 30/06/2025.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την προσέλευση στην εξέταση της Πληροφορικής (Θεωρία, Εργαστήριο ή Θεωρία και Εργαστήριο) είναι η δήλωση του μαθήματος στην ηλεκτρονική γραμματεία progress.

K. Αργυρίου &

Γ. Σπυρούλιας