ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ - VITICULTURE
BEKATOROU - KANELLAKH - SALACHAS - KOUTINAS
****The Lectures will be performed in the clasroom (room XH7 of the New Chemistry building, ground floor).
****The Laboratoroy will be performed in the mutlimedia clasroom (North Chemistry building, 1st floor).
Περιγραφή: Το μάθημα αυτό έχει σκοπό να δώσει στο φοιτητή τις απαραίτητες γνώσεις για: 1. Τη χημική σύσταση και τη σημασία των αμπελουργικών προϊόντων (σταφύλι και κρασί) στη διατροφή των ανθρώπων. 2. Την καλλιεργητική πρακτική που πρέπει να εφαρμόζεται για την παραγωγή αμπελουργικών προϊόντων καλής ποιότητας (ποικιλίες, εμβολιασμός, εγκατάσταση αμπελώνα, κλάδεμα και υποστύλωση, καλλιεργητικές φροντίδες, φυτοπροστασία, γευσιγνωσία). 3. Τις βασικές αρχές της βιολογικής αμπελοκαλλιέργειας (οικολογικές αρχές ποικιλότητας των ειδών, διαχείριση εδάφους, περιποίηση των φυτών).
Description: This course aims to give the student the necessary knowledge for: 1. The chemical composition and importance of viticultural products (grapes and wine) in human nutrition. 2. The cultivation practices that must be applied for the production of good quality viticultural products (varieties, grafting, vineyard installation, pruning, rootstocks, cultivation cares, plant protection, tasting). 3. The basic principles of organic viticulture (ecological principles of species diversity, soil management, plant care).
Λιγότερα****The Lectures will be performed in the clasroom (room XH7 of the New Chemistry building, ground floor).
****The Laboratoroy will be performed in the mutlimedia clasroom (North Chemistry building, 1st floor).
Περιγραφή: Το μάθημα αυτό έχει σκοπό να δώσει στο φοιτητή τις απαραίτητες γνώσεις για: 1. Τη χημική σύσταση και τη σημασία των αμπελουργικών προϊόντων (σταφύλι και κρασί) στη διατροφή των ανθρώπων. 2. Την καλλιεργητική πρακτική που πρέπει να εφαρμόζεται για την παραγωγή αμπελουργικών προϊόντων καλής ποιότητας (ποικιλίες, εμβολιασμός, εγκατάσταση αμπελώνα, κλάδεμα και υποστύλωση, καλλιεργητικές φροντίδες, φυτοπροστασία, γευσιγνωσία). 3. Τις βασικές αρχές της βιολογικής αμπελοκαλλιέργειας (οικολογικές αρχές ποικιλότητας των ειδών, διαχείριση εδάφους, περιποίηση των φυτών).
Description: This course aims to give the student the necessary knowledge for: 1. The chemical composition and importance of viticultural products (grapes and wine) in human nutrition. 2. The cultivation pra
****The Lectures will be performed in the clasroom (room XH7 of the New Chemistry building, ground floor).
****The Laboratoroy will be performed in the mutlimedia clasroom (North Chemistry building, 1st floor).
Περιγραφή: Το μάθημα αυτό έχει σκοπό να δώσει στο φοιτητή τις απαραίτητες γνώσεις για: 1. Τη χημική σύσταση και τη σημασία των αμπελουργικών προϊόντων (σταφύλι και κρασί) στη διατροφή των ανθρώπων. 2. Την καλλιεργητική πρακτική που πρέπει να εφαρμόζεται για την παραγωγή αμπελουργικών προϊόντων καλής ποιότητας (ποικιλίες, εμβολιασμός, εγκατάσταση αμπελώνα, κλάδεμα και υποστύλωση, καλλιεργητικές φροντίδες, φυτοπροστασία, γευσιγνωσία). 3. Τις βασικές αρχές της βιολογικής αμπελοκαλλιέργειας (οικολογικές αρχές ποικιλότητας των ειδών, διαχείριση εδάφους, περιποίηση των φυτών).
Description: This course aims to give the student the necessary knowledge for: 1. The chemical composition and importance of viticultural products (grapes and wine) in human nutrition. 2. The cultivation pra
Ανοικτό Ακαδ. Μάθημα
Αρ. Επισκέψεων : 7168
Αρ. Προβολών : 27074