ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ
Ενότητες
Παράρτημα 2: Χημεία Τροφίμων
1. Βιταμίνες και μεταβολές τους κατά την επεξεργασία των τροφίμων. Σημασία τους για τον άνθρωπο.
- Εισαγωγικά στοιχεία για τις βιταμίνες
- Κατάταξη Βιταμινών
2. Ανόργανα συστατικά στα τρόφιμα. Σημασία τους για τον άνθρωπο.
- Ανόργανα Στοιχεία
- Μακροστοιχεία στους ανθρώπους
- Απαραίτητα ιχνοστοιχεία
- Κύριες λειτουργίες των Ιχνοστοιχείων
Η ενότητα αυτή προέρχεται από το μάθημα Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Χημείας.