ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Ενότητες

Παράρτημα 2: Χημεία Τροφίμων

1. Βιταμίνες και μεταβολές τους κατά την επεξεργασία των τροφίμων. Σημασία τους για τον άνθρωπο.

  • Εισαγωγικά στοιχεία για τις βιταμίνες
  • Κατάταξη Βιταμινών
2. Ανόργανα συστατικά στα τρόφιμα. Σημασία τους για τον άνθρωπο.
  • Ανόργανα Στοιχεία
  • Μακροστοιχεία στους ανθρώπους
  • Απαραίτητα ιχνοστοιχεία
  • Κύριες λειτουργίες των Ιχνοστοιχείων

Η ενότητα αυτή προέρχεται από το μάθημα Χημεία Τροφίμων του Τμήματος Χημείας.