3 Τεχνολογία τροφών και πρακτική διατροφής (Γρ.Κανλής)
Προέλευση και ποιότητα των δομικών υλικών - συστατικών των ιχθυοτροφών. Νωπές - ξηρές - εξωθημένες ιχθυοτροφές, κοκκομετρία και διαιτητικά πλεονεκτήματα αυτών. Τρόποι εμπλουτισμού με συμπληρώματα διατροφής και παραγωγή φαρμακούχων ιχθυοτροφών. Τρόποι ταΐσματος. Διαμόρφωση διατροφικού προγράμματος και μέθοδοι αξιολόγησης του καθώς και δυνατότητες διορθώσεων του προγράμματος. Διαχείριση και αποθήκευση των ιχθυοτροφών και συντήρηση των χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού ταίσματος. Μακροσκοπικός έλεγχος και αποστολή δειγμάτων ιχθυοτροφών για υγειονομικές και χημικές εξετάσεις.