ΥΓΙΕΙΝΗ
Έγγραφα
Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
Ενδεικτικά θέματα προηγούμενων εξετάσεων2021_Βανταράκη | 1/3/21 | |||
1_Εισαγωγή στην Επιδημιολογία λοιμωδών.pdf | 2.53 MB | 1/5/23 | ||
2_Ειδικοί τύποι Επιδημιολογικών μελετών.pdf | 7.51 MB | 19/6/23 | ||
3_Βιολογικοί Παράγοντες στο υδάτινο περιβάλλον.pdf | 1.41 MB | 19/6/23 | ||
3_Βιολογικοί Παράγοντες στους χώρους εργασίας.pdf | 3.38 MB | 19/6/23 | ||
3_Εκτίμηση επικινδυνότητας.pdf | 1.41 MB | 9/5/22 | ||
4_Επιλογή δείγματος.pdf | 955.68 KB | 10/5/22 | ||
5_Μέγεθος δείγματος.pdf | 464.58 KB | 10/5/22 | ||
Lecture in nutritional epidemiology_ nutrient-dz relationship_ patra.pdf | 11.65 MB | 31/5/24 | ||
Magripli_ABC_learning_teaching_in_medicine.pdf | 330.45 KB | 13/5/24 | ||
ΑΣΚΗΣΗ 5_επιδημιολογία λοιμωδών νόσων_παρουσίαση.pdf | 5.05 MB | 7/5/19 | ||
ΑΣΚΗΣΗ 6_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.pdf | 3.9 MB | 23/5/23 | ||
Βιολογικοί παράγοντες στα τρόφιμα.pdf | 2.68 MB | 19/6/23 | ||
ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης_2021.pdf | 134.57 KB | 1/3/21 | ||
Ο Sars-Cov2 στην κοινότητα-Παράγοντες κινδύνου και καθημερινότητα_πανδημίες.pdf | 28.04 MB | 13/4/21 | ||
Σχέδιο Ασφάλειας Πόσιμου Νερού και Εκτίμηση Κινδύνου.pdf | 955.13 KB | 19/6/23 |