Παρουσίαση/Προβολή
(FST_901) - Νικόλαος Ανδρίτσος, Αλεξάνδρα Τσίντζου
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του εργαστηρίου είναι ο έλεγχος της υγιεινολογικής κατάστασης του περιβάλλοντος επεξεργασίας τροφίμων (αέρας, επιφάνειες, νερό, απόβλητα) εντός της βιομηχανικής εγκατάστασης παραγωγής τροφίμων, καθώς και ο έλεγχος της ατομικής υγιεινής του προσωπικού της βιομηχανίας τροφίμων.
Ημερομηνία δημιουργίας
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα