Παρουσίαση/Προβολή
(FST_901) - Νικόλαος Ανδρίτσος
Περιγραφή Μαθήματος
Αντικείμενο του μαθήματος αποτελεί η υγιεινή των εκαταστάσεων βιομηχανιών τροφίμων. Σκοπός της υγιεινής είναι να θέσει υπό τον άμεσο έλεγχό της όλους τους παράγοντες κινδύνου οι οποίοι μιαίνουν ή ρυπαίνουν τα τρόφιμα ή να ελέγξει τις προϋποθέσεις εκείνες που ευνοούν τη μικροβιακή αύξηση κατά το στάδιο της επεξεργασίας των τροφίμων στη βιομηχανία, ώστε τα παραγόμενα τρόφιμα να είναι υψηλής υγιεινής αξίας και να συντηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το μάθημα ασχολείται με την υγεία και ασφάλεια στο χώρο της εργασίας καθώς και με την εκτίμηση του επαγγελματικού κινδύνου στη βιομηχανία τροφίμων.
Ημερομηνία δημιουργίας
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα