Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Darstellung / Vorschau

Selected image

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

(FST_500) -  Νικόλαος Ανδρίτσος

Beschreibung des Kurses

Το μάθημα αποσκοπεί στην κατανόηση και διάκριση των εννοιών ασφάλεια, υγιεινή και ποιότητα τροφίμων, καθώς και στη μεταξύ τους συσχέτιση. Στόχο του μαθήματος αποτελεί η υιοθέτηση μιας συστηματικής προσέγγισης στην ασφάλεια τροφίμων μέσω της εφαρμογής των 7 αρχών HACCP κατά την παραγωγική διαδικασία των τροφίμων. Επίσης, στο μάθημα αναλύονται στοιχεία συμπεριφοράς του τελικού χρήστη (καταναλωτή) τροφίμων στο οικιακό περιβάλλον, όπου περιγράφονται συνήθεις εσφαλμένες πρακτικές που επισυμβαίνουν σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Creation Date

Montag, 14. März 2022