Παρουσίαση/Προβολή
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΙ
(FST_600) - Νικόλαος Ανδρίτσος, Αρετή Λεοντίου
Περιγραφή Μαθήματος
Αντικείμενο του μαθήματος αποτελεί η μελέτη στοιχείων της πρωτογενούς παραγωγής του γάλακτος, ο ποιοτικός έλεγχος και οι μέθοδοι συντήρησης και επεξεργασίας του γάλακτος (τεχνολογία νωπού γάλακτος), καθώς και των γαλακτοκομικών προϊόντων (π.χ. γιαούρτης, παγωτού, βουτύρου) (τεχνολογία μεταποιημένων προϊόντων γάλακτος).
Ημερομηνία δημιουργίας
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα