Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

(FST_503) -  Ευάγγελος Ψωμάς

Περιγραφή Μαθήματος

Το μάθημα αποτελεί μια εισαγωγή στην έννοια και τη σημασία των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) καθώς και των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000-HACCP) για τη βιομηχανία τροφίμων, με τα οποία συστήματα διασφαλίζεται η ποιότητα και υγιεινή των παραγόμενων τροφίμων. Επίσης, στο μάθημα διευκρινίζονται οι όροι τυποποίηση, πιστοποίηση και διαπίστευση στην ποιότητα προϊόντων και διαδικασιών. Τέλος, τονίζεται η χρησιμότητα των Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (GLOBALG.A.P., AGRO) στην πρωτογενή παραγωγή, ενώ παρέχονται στοιχεία επιθεώρησης των προαναφερόμενων συστημάτων.

Ημερομηνία δημιουργίας

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022