Παρουσίαση/Προβολή
(FST_202) - Ιωάννης Καραμπάγιας
Περιγραφή Μαθήματος
- Εισαγωγή στη Χημεία των τροφίμων
- Xημεία νερού.
- Χημεία πρωτεϊνών.
- Χημεία λιπιδίων.
- Χημεία υδατανθράκων.
- Βιταμίνες–ανόργανα συστατικά.
- Ένζυμα–πρόσθετα τροφίμων.
- Εισαγωγή στη διατροφή.
- Χημεία του κρέατος.
- Χημεία του γάλακτος.
- Χημεία οπωροκηπευτικών.
- Χημεία δημητριακών.
- Χημεία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών
- Εφαρμογές ποιοτικής και ποσοτικής ανάλυσης στην ανάλυση χημικής σύστασης τροφίμων.
Ημερομηνία δημιουργίας
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα