Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Θ+Ε)

(FST_202) -  Ιωάννης Καραμπάγιας

Περιγραφή Μαθήματος

  • Εισαγωγή στη Χημεία των τροφίμων
  • Xημεία νερού.
  • Χημεία πρωτεϊνών.
  • Χημεία λιπιδίων.
  • Χημεία υδατανθράκων.
  • Βιταμίνες–ανόργανα συστατικά.
  • Ένζυμα–πρόσθετα τροφίμων.
  • Εισαγωγή στη διατροφή.
  • Χημεία του κρέατος.
  • Χημεία του γάλακτος.
  • Χημεία οπωροκηπευτικών.
  • Χημεία δημητριακών.
  • Χημεία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών
  • Εφαρμογές ποιοτικής και ποσοτικής ανάλυσης στην ανάλυση χημικής σύστασης τροφίμων.

Ημερομηνία δημιουργίας

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022