Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vista previa

Selected image

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

(FST_500) -  Νικόλαος Ανδρίτσος, Αλεξάνδρα Τσίντζου

Descripción del Curso

Το εργαστήριο του μαθήματος Ασφάλεια Τροφίμων ασχολείται κύρια με τον μικροβιολογικό έλεγχο των τροφίμων. Στο εργαστήριο χρησιμοποιούνται βασικές μικροβιολογικές τεχνικές και καλλιεργητικές μέθοδοι μικροβιολογίας τροφίμων. Οι εργαστηριακές ασκήσεις καλύπτουν οριζόντια τη διαδικασία ανάλυσης ενός τροφίμου, από τη δειγματοληψία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα της ανάλυσης του τροφίμου και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία που διέπει την ασφάλεια των τροφίμων.

Creation Date

domingo, 10 de octubre de 2021