Vista previa
(FST_500) - Νικόλαος Ανδρίτσος, Αλεξάνδρα Τσίντζου
Descripción del Curso
Το εργαστήριο του μαθήματος Ασφάλεια Τροφίμων ασχολείται κύρια με τον μικροβιολογικό έλεγχο των τροφίμων. Στο εργαστήριο χρησιμοποιούνται βασικές μικροβιολογικές τεχνικές και καλλιεργητικές μέθοδοι μικροβιολογίας τροφίμων. Οι εργαστηριακές ασκήσεις καλύπτουν οριζόντια τη διαδικασία ανάλυσης ενός τροφίμου, από τη δειγματοληψία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα της ανάλυσης του τροφίμου και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία που διέπει την ασφάλεια των τροφίμων.
Creation Date
domingo, 10 de octubre de 2021
-
There is no syllabus