Παρουσίαση/Προβολή
Software and System Engineering (Ανάλυση και Σχεδιασμός Συστημάτων Λογισμικού) 2019-20
(EE978) - Κλεάνθης Θραμπουλίδης
Περιγραφή Μαθήματος
Εκμάθηση του βασικών εννοιών της μεθοδολογίας της δομημένης ανάλυσης (SA) και της αντικειμενοστρεφούς ανάλυσης και σχεδιασμού συστήματος με έμφαση σε κυβερνοφυσικά συστήματα και σε συστήματα Διαδίκτυου των Αντικειμένων (Internet of Things).
Εξοικείωση με την σημειολογία της Unified Modeling Language (UML). Κατανόηση και δημιουργία μοντέλων συστήματος για περιγραφή δομής και συμπεριφοράς. Εξοικείωση με τις βασικά διαγράμματα για τεκμηρίωση των μοντέλων συστήματος και της γλώσσας μοντελοποίησης συστήματος SysML.
Εξοικείωση με τις βασικά έννοιες της βασισμένης σε συνιστώσες (component based) και σε μοντέλα ανάπτυξης συστήματος (model-driven development). Εκμάθηση των βασικών αρχών του βασισμένου σε υπηρεσίες (service oriented) παραδείγματος ανάπτυξης συστήματος και τις δυνατότητες που τα παραδείγματα αυτά παρέχουν για την ανάπτυξη διαδικτυωμένων ενσωματωμένων συστημάτων (networked embedded systems). H μετάβαση στο Διαδίκτυο των Αντικειμένων (Internet of Things - IoT). Μοντέλο Αρχιτεκτονικής του Διαδικτύου των Αντικειμένων.
Ιστοσελίδα Μαθήματος https://sites.google.com/site/thramboulidiskleanthis/teaching-2/courses/softwareandsystemengineering
Theses list(Θέματα Διπλωματικών εργασιών) htm pdf
Ημερομηνία δημιουργίας
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα