Παρουσίαση/Προβολή
Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων (Εργαστήριο)
(DEAPT208) - Αλεξάνδρα Τσίντζου, Αρετή Λεοντίου
Περιγραφή Μαθήματος
Το εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων περιλαμβάνει τια ακόλουθες βασικές εργαστηριακές αναλύσεις συστατικών των τροφίμων.
- Λίπη - Έλαια. Μέτρηση οξύτητας ελαιολάδου.
- Προσδιορισμός λίπους στο τυρί.
- Προσδιορισμός οξύτητας. Μέτρηση σακχάρων σε χυμό.
- Άμυλο. Ζελατινοποίηση αμύλου.
- Προσδιορισμός ισοηλεκτρικού σημείου αμινοξέος.
- Πρωτεΐνες. Απομόνωση καζεΐνης.
- Προσδιορισμός υγρασίας γλουτένης.
- Ένζυμα. Παρασκευή προϊόντος οξυγαλακτικής ζύμωσης.
Ημερομηνία δημιουργίας
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018
-
Ώρες γραφείου
Λεοντίου ΑρετήΤετάρτη & Πέμπτη 10.30-12.30Meeting ID: 965 6980 9095Passcode: 541125Τσίντζου ΑλεξάνδραΤετάρτη 09.30-12.30
https://upatras-gr.zoom.us/j/98807896761?pwd=bVZ5bnpiOVAyT2VFOW10UGswMmdFUT09
Meeting ID: 988 0789 6761
Passcode: 540036