Παρουσίαση/Προβολή
Ασφάλεια Τροφίμων (Θεωρία)
(DEAPT206) - Αθανάσιος Λάνταβος
Περιγραφή Μαθήματος
- Εισαγωγή στην Ασφάλεια Τροφίμων
- Βασικές έννοιες μικροβιολογίας τροφίμων
- Τροφικές δηλητηριάσεις
- Χημικοί και Φυσικοί κίνδυνοι
- Ασφάλεια Πρωτογενούς Παραγωγής
- Ασφάλεια στην επεξεργασία και συντήρηση των τροφίμων
- Ασφάλεια και Υγιεινή εγκαταστάσεων επεξεργασίας τροφίμων (GoodManufacturingPractice)
- Υγιεινή και εκπαίδευση Προσωπικού Βιομηχανιών Τροφίμων
- Ασφάλεια τροφίμων κατά την εμπορία και διακίνησή τους
- Κοινοτικό νομοθετικό πλαίσιο, μηχανισμοί ειδοποίησης και ποιοτικού ελέγχου στην ασφάλεια των αγροτικών προϊόντων
- Εισαγωγή στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας-Βασικές αρχές (HACCP)
- Εφαρμογή της Ανάλυσης Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου σε Αγροτικά προϊόντα Ποιοτικός έλεγχος στην ασφάλεια των τροφίμων (περιγραφή βασικών αναλυτικών μεθόδων ποιοτικού ελέγχου)
Ημερομηνία δημιουργίας
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα