Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

Ασφάλεια Τροφίμων (Θεωρία)

(DEAPT206) -  Αθανάσιος Λάνταβος

Περιγραφή Μαθήματος

  1. Εισαγωγή στην Ασφάλεια Τροφίμων
  2. Βασικές έννοιες μικροβιολογίας τροφίμων
  3. Τροφικές δηλητηριάσεις
  4. Χημικοί και Φυσικοί κίνδυνοι
  5. Ασφάλεια Πρωτογενούς Παραγωγής
  6. Ασφάλεια στην επεξεργασία και συντήρηση των τροφίμων
  7. Ασφάλεια και Υγιεινή εγκαταστάσεων επεξεργασίας τροφίμων (GoodManufacturingPractice)
  8. Υγιεινή και εκπαίδευση Προσωπικού Βιομηχανιών Τροφίμων
  9. Ασφάλεια τροφίμων κατά την εμπορία και διακίνησή τους
  10. Κοινοτικό νομοθετικό πλαίσιο, μηχανισμοί ειδοποίησης και ποιοτικού ελέγχου στην ασφάλεια των αγροτικών προϊόντων
  11. Εισαγωγή στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας-Βασικές αρχές (HACCP)
  12. Εφαρμογή της Ανάλυσης Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου σε Αγροτικά προϊόντα Ποιοτικός έλεγχος στην ασφάλεια των τροφίμων (περιγραφή βασικών αναλυτικών μεθόδων ποιοτικού ελέγχου)

Ημερομηνία δημιουργίας

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018