ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ¨ΑΡΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ¨
- Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 -

Τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του μαθήματος "Αρχές Χρηματοοικονομικής Λογιστικής".

Πληροφορίες σχετικά με την εξέταση:

  • Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω των εργαλείων ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ της πλατφόρμας exams.eclass.upatras.gr.
  • Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα πραγματοποιηθεί πιστοποίηση των στοιχείων σας μέσω skype for business. Για διευκόλυνση της διαδικασίας πιστοποίησης, προτείνεται η χρήση της εφαρμογής Επιτραπέζιου Υπολογιστή (Desk top) αντί της διαδικτυακής εφαρμογής (Web).
  • Η διάρκεια της εξέτασης θα κυμανθεί μεταξύ 60 και 90 λεπτών. Ο ακριβής χρόνος εξέτασης θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της εξέτασης και πριν δοθούν τα θέματα.
  • H διαδικασία της εξέτασης καθώς και η πιστοποίηση των συμμετεχόντων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο αρχικό όριο εξέτασης, δηλαδή έως και τις 13.00.
  • Ο σύνδεσμος πιστοποίησης θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της εξέτασης.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές / φοιτήτριες στην εξέταση του μαθήματος, θα πρέπει οπωσδήποτε:

  • Να διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα (σταθερό ή φορητό Η/Υ, κάμερα, μικρόφωνο, κλπ.) και να έχουν ελέγξει τη σωστή λειτουργία του κατά τον χρόνο της εξέτασης.
  • Να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης.
  • Να έχουν ενεργοποιήσει τον ιδρυματικό λογαριασμό και το αντίστοιχο ιδρυματικό e-mail τους και να έχουν κάνει την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή τους για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις στην πλατφόρμα του

https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php

και στη συνέχεια να εγγραφούν στο μάθημα στην πλατφόρμα

exams.eclass.upatras.gr

Η Δήλωση Συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος πρέπει να γίνει μέχρι το Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23:59.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σχετικά με τη διαδικασία απευθυνθείτε στο διδάσκοντα στο email: gzafeiro@upatras.gr

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παροχή βοήθειας από το διδάσκοντα σχετικά με ζητήματα πιστοποιημένης εισόδου στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης skype for business και eclass δε θα είναι εφικτή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.