ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΙΣΧΥΟΣ (ECE_Υ422)

Ανακοινώσεις

Εξέταση 22/9
- Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:05 π.μ. -

Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση αυτής της ανακοίνωσης βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα δύο μέρη της εξέτασης που θα βρείτε στην παρουσίαση της πρώτης διάλεξης τους μαθήματος στο eClass.

  1. Σε κανένα μέρος της εξέτασης δεν επιτρέπονται βοηθήματα, αλλά θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη φοιτητική ή αστυνομική σας ταυτότητα σε έντυπη μορφή. Στο Β’ μέρος θα χρειαστείτε επιπλέον αριθμομηχανή τσέπης και στυλό.
  2. Το Α’ μέρος της εξέτασης θα γίνει στο ΚΥΠΕΣ. Για τη συμμετοχή σε αυτό το μέρος πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφείτε σε ομάδα του eClass του μαθήματος έως την Τετάρτη 20/9 23:59. Μέχρι τότε μπορείτε και να απεγγραφείτε, εάν αλλάξετε γνώμη. Το όνομα της ομάδας που εγγράφεστε υποδηλώνει την ώρα και την αίθουσα εξέτασης του Α’ μέρους, την ημέρα που έχει οριστεί στο πρόγραμμα εξετάσεων. Θα πρέπει να βρίσκεστε έξω από την αίθουσα τουλάχιστον 5’ νωρίτερα.
  3. Μετά την εγγραφή σας σε ομάδα μπορείτε να κάνετε τη «Δοκιμαστική εξέταση» που προσομοιώνει τις κατηγορίες ερωτήσεων που θα συναντήσετε στην πραγματική εξέταση του Α’ μέρους, καθώς και να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον εξέτασης (χρόνος, πλοήγηση, επιλογή απαντήσεων, βαθμός κλπ).
  4. Το Β’ μέρος θα γίνει στο ΑΦΕ στις 13:00. την ημέρα που έχει οριστεί στο πρόγραμμα εξετάσεων.

Καλό διάβασμα,

Παναγής Βοβός