Προφορική εξέταση project Flex/Bison Ιουνίου 2022
- Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 -

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/φοιτητές,

Το Σάββατο 25/6 θα αναρτηθούν στο χώρο «Ομάδες Χρηστών» οι διαθέσιμες ώρες για την προφορική εξέταση του project Flex/Bison, οι οποίες θα ξεκινούν από τη Δευτέρα 4/7. Κάθε slot θα έχει διάρκεια 30’.

Σε κάθε slot θα υπάρχει δυνατότητα να δηλώσει 1 άτομο. Αυτό το άτομο πρέπει να είναι το ίδιο άτομο που υπέβαλλε την εργασία εκ μέρους της ομάδας του. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής χρονικού slot, επομένως να είστε σίγουροι όταν κάνετε την επιλογή σας. Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή σε μια από τις ομάδες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 29.06.2022.

Η προφορική εξέταση θα διενεργηθεί στο εργαστήριο USIDAS, στο 2ο όροφο του Νέου Κτηρίου του τμήματος (ακολουθήστε το κόκκινο «μονοπάτι» στην εικόνα). Ο έλεγχος υλοποίησης θα γίνει στους προσωπικούς σας υπολογιστές, επομένως το project θα πρέπει να εκτελείται επιτυχώς σε αυτούς.

Όπως και στη γραπτή εξέταση, θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέσα προστασίας από τον κορωνοϊό, ιδανικά η προσέλευσή σας θα πρέπει να γίνει με μάσκες FFP2/KN95.

Εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, υπάρχει δυνατότητα εξέτασης την ερχόμενη εβδομάδα (27/6 – 1/7), με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει επικάλυψη με τη γραπτή εξέταση κάποιου άλλου μαθήματος.

Για εξέταση πριν τις 4/7, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο simo@ceid.upatras.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24/06 στις 17:00, αναφέροντας 1) όλες τις μέρες και ώρες διαθεσιμότητας της ομάδας στο διάστημα 27/6 – 1/7, 2) τα ονοματεπώνυμα και ΑΜ των μελών της ομάδας.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικά με την προφορική εξέταση μπορείτε να επικοινωνήσετε επίσης στο παραπάνω email.

Εκ μέρους των διδασκόντων,

Ιουλία Σίμου

Τοποθεσία εργαστηρίου USIDAS