Παραδοτέο 10ης Εβδομάδας

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023 - 3:56 μ.μ.
- από τον χρήστη Θραμπουλίδης Κλεάνθης

To παραδοτέο αυτής της εβδομάδας (με καταληκτική ημερομηνία υποβολής Κυριακή 10/12 23:59) αφορά τις δράσεις των:

  1. Εργαστήριο 8ης εβδομάδας (Αντικείμενο) (UPDATED)
  2. Δράσεις Εργαστηρίου 10ης Εβδομάδας

Σας δίνεται σε αρχείο word η φόρμα (Week10Deliverable.zip) την οποία θα χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε το παραδοτέο σας. 

Ανοίξτε το αρχείο, επιλέξτε View και ενεργοποιήστε την επιλογή Navigation Pane. Στα αριστερά θα δείτε τα περιεχόμενα της φόρμας του παραδοτέου.

Δομή του παραδοτέου

Δεν τροποποιείτε τη δομή του παραδοτέου. Δεν διαγράφετε τίποτε. Τροποποίηση της δομής της φόρμας του παραδοτέου καθιστά το παραδοτέο σας άκυρο.

Πηγαίος Κώδικας

Ο τρόπος που θα δώσετε τον πηγαίο κώδικα σε όλες τις ενότητες περιγράφεται στην ενότητα 1.1. Υπενθυμίζεται η σημασία της σωστής στοίχισης του κώδικα και η θέση της main() ως πρώτης συνάρτησης στο αρχείο πηγαίου κώδικα. Αν δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις αυτές ο πηγαίος κώδικας δεν λαμβάνεται υπόψιν στο παραδοτέο.

Δώστε μόνο αυτά που σας ζητούνται στην κάθε ενότητα κάτω ακριβώς από την κίτρινη περιγραφή (όπου υπάρχει) χωρίς να επεμβαίνετε σε αυτή. Στην φόρμα θα συμπληρώσετε  μόνο αυτά που έχετε ολοκληρώσει. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον πίνακα στην αρχή του παραδοτέου.

Θα υποβάλετε το συμπληρωμένο αρχείο word στην ενότητα Εργασίες στο eclass.

 Αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα ή ασάφεια στην φόρμα ενημερώστε μας έγκαιρα. Καθώς η φόρμα μπορεί να υποστεί μικρές τροποποιήσεις χρησιμοποιήστε την προς το παρόν μόνο για να δείτε τι σας ζητάει το παραδοτέο και την συμπληρώνετε με το υλικό την τελευταία ημέρα.

Σχόλια (0)