Εργαστήριο 5ης εβδομάδας (Σχόλια στο τελικό παραδοτέο - Λογοκλοπή)

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 6:19 μ.μ.
- από τον χρήστη Θραμπουλίδης Κλεάνθης

Α. Ικανοποίηση απαιτήσεων

Στην περιγραφή του παραδοτέου του εργαστηρίου της 5ης Εβδομάδας επισημαίνεται πως το πρόγραμμα σας πρέπει να παρέχει στον χρήστη 7 επιλογές, συν μία, την 0, για τερματισμό του προγράμματος. Αυτό μας οδηγεί σε χρήση μενού επιλογής όπως αυτό που λογικά θα έπρεπε να έχετε χρησιμοποιήσει κατά την ολοκλήρωση της Δράσης [Δ2]- Τέσσερις πράξεις της εργαστηριακής άσκησης.

Παρόλα αυτά μόνο 9 φοιτητές από την ομάδα 1 να έχουν  ικανοποιήσει την απαίτηση αυτή, με 4 ΟΚ και 3 σχεδόν ΟΚ, και μόνο 6 από την ομάδα 2, με 3 ΟΚ και 2 σχεδόν ΟΚ.

Στο εργαστήριο ενημερωθήκατε προφορικά ο καθένας για την περίπτωση του.

Τα παραπάνω για να τονιστεί για μια ακόμη φορά ότι το πιο σημαντικό για την διαμόρφωση ενός παραδοτέου είναι να έχουμε καταλάβει τι ακριβώς μας ζητείται!

Να σημειωθεί ότι ακόμη και τα παραδοτέα με OK δεν έχουν ικανοποιήσει όλους τους περιορισμούς που έβαζε η περιγραφή για τη διαμόρφωση του κώδικα. Αυτά όμως θα τα δούμε στην διάλεξη της Τρίτης.

 

Β. Λογοκλοπή

Tο σημαντικότερο όμως είναι ότι είχαμε πολλές περιπτώσεις αντιγραφής. Αναφορά για αυτές θα βρείτε στο Week5DeliverablesSimilarityReport.pdf

Σχόλια (0)