Περί “Παράλογων απαιτήσεων”

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 7:29 μ.μ.
- από τον χρήστη Θραμπουλίδης Κλεάνθης

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την “Απόφαση” του ΦΣ.

Το έχω κάνει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων πολλές φορές, για πολλά χρόνια (Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο). Κουράστηκα πλέον. Θα σταθώ μόνο στο παρόν απόσπασμα.

Το πόσο “παράλογες” είναι οι απαιτήσεις το ξέρουν πολύ καλά οι φοιτητές του πρώτου έτους1, καθώς στην διάλεξη της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου συζητήσαμε αυτό ακριβώς το θέμα … και το κάναμε με επιχειρήματα … και πολύ συγκεκριμένα … “με τρανταχτό παράδειγμα την εκπλήρωση εργαστηριακών ασκήσεων”. Και πιο συγκεκριμένα για το παραδοτέο του εργαστηρίου της 4ης εβδομάδας και το υλικό που είχαν και το πότε ακριβώς το είχαν, στη διάθεση τους για να ολοκληρώσουν το παραδοτέο τους.

 Τα επιχειρήματα τα οποία είναι αποτυπωμένα στις αντίστοιχες διαφάνειες στο eclass δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν (και δεν μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς είναι γεγονότα)2 … και έρχεται ο ΦΣ να το κάνει με το παραπάνω απόσπασμα … τμήμα μιας “Απόφασης”.

 Αν ως υποψήφιοι Μηχανικοί ασκήστε σε αυτού του είδους την επιχειρηματολογία … μόνο Μηχανικοί δεν θα γίνεται, πάντα φυσικά κατά την άποψη μου.

 

1 όσοι βέβαια ήταν παρόντες στην διάλεξη ή τουλάχιστο όσοι από τους απόντες  φρόντισαν να δουν το σχετικό υλικό.

2 Το εν λόγω παραδοτέο ήταν για την 1/11 και οι διαφάνειες 23-25 και 30-33 έχουν καταγεγραμμένη την ακριβή ημερομηνία κατα την οποία δόθηκε το αντίστοιχο υλικό.  Και όλα αυτά: α) για να τεκμηριωθεί η απορία μας για την εικόνα του παραδοτέου, και β) να τονιστεί για μία ακόμη φορά στους φοιτητές ότι για να ολοκληρώσουν ένα παραδοτέο οφείλουν να μελετούν … το υλικό που είναι στο eclass και έχει συζητηθεί στο αμφιθέατρο.

Σχόλια (0)