Εργαστήριο 3ης εβδομάδας (Παραδοτέο)

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 9:02 μ.μ.
- από τον χρήστη Θραμπουλίδης Κλεάνθης

Για την εξοικείωση σας με τη διαδικασία των παραδοτέων των εργαστηριακών ασκήσεων θα υποβάλετε αύριο το πρώτο σας παραδοτέο που αφορά το εργαστήριο της 3ης εβδομάδας.

Η ιστοσελίδα στην οποία θα υποβάλλετε το παραδοτέο θα ανοίξει αύριο και θα έχετε τον χρόνο μέχρι αργά το βράδυ να το υποβάλετε.

Θα πρέπει όμως πρώτα να το προετοιμάσετε. Για τον λόγο αυτό στην ενότητα Ασκήσεις θα βρείτε την Άσκηση Εργαστήριο 3ης Εβδομάδας - Ομάδα1 και 2 (TEST) η οποία είναι ακριβές αντίγραφο της Άσκησης την οποία θα πρέπει να υποβάλετε αύριο, με την διαφορά ότι έχετε σε αυτή τη δυνατότητα να κάνετε όσες προσπάθειες θέλετε για να εξοικειωθείτε με το σύστημα και φυσικά να ολοκληρώσετε τη δουλεία που απαιτούν οι 4 Ερωτήσεις.

Όλες οι ερωτήσεις αφορούν υλικό που δουλέψαμε στο αμφιθέατρο και στο Εργαστήριο της 3ης εβδομάδας.

Για όποιες ερωτήσεις, παρατηρήσεις, σχόλια αξιοποιήστε την περιοχή συζητήσεων Εργαστήριο της 3ης εβδομάδας

Σχόλια (2)

ΣΚΟΝΔΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 5:56 μ.μ.
- από τον χρήστη ΣΚΟΝΔΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
Καλησπερα σας κυριε θραμπουλιδη, Ηθελα να σας ρωτησω εαν την τριτη Version του Hello world θελετε να την κανουμε με πινακες ή με \n σε καθε γραμμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 6:03 μ.μ.
- από τον χρήστη ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Δεν υπηρξε σαφης καθοδηγηση και ειδικα οσον αφορα τον τροπο αναρτησης των screenshot στο πλαισιο ( το control+v δεν επικολλουσε τις εικονες καταλληλα και το κουμπι αναρτησης φωτογραφιων παρεπεμπε μονο σε εικονες του eclass ) με αποτελεσμα να σπαταλησω 20 λεπτα του περιορισμενου χρονου ( 30 λεπτα ) προσπαθωντας να αναρτησω τις εικονες και συνεπως η προθεσμια εληξε και δεν κατορθωσα να απαντησω επαρκως και στις 4 ασκησεις που μας ειχατε αναθεσει.