Η επικοινωνία μας

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023 - 10:52 π.μ.
- από τον χρήστη Θραμπουλίδης Κλεάνθης

Την 1η εβδομάδα κάναμε μια εισαγωγή στο μάθημα. Αναφερθήκαμε στη σημασία και τον στόχο του μαθήματος και παρουσιάσαμε τον τρόπο που έχουμε οργανώσει το μάθημα για να πετύχουμε τον στόχο.

Ο στόχος αυτός είναι κοινός και δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την δική σας συμμετοχή. Στην πρώτη βδομάδα εκτός από την εισαγωγή δώσαμε και βασικές έννοιες και ορίσαμε τον δικό σας στόχο για την εβδομάδα αυτή.

Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε μια εικόνα για το πόσο βατό και κατανοητό  είναι το υλικό αυτής της εβδομάδας ώστε να το λάβουμε υπόψιν για τη συνέχεια. Αυτός είναι ο λόγος που σας καλέσαμε να απαντήσετε ανώνυμα σε ορισμένα ερωτηματολόγια. Δυστυχώς η συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι πολύ μικρή και δεν μας επιτρέπει να εξάγουμε συμπεράσματα.

Μόνο 36 ανέφεραν πως εγκατέστησαν ένα IDE και μόνο 30 πως έτρεξαν το πρόγραμμα Hello World. Μόνο 19 ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα add2Numbers.

Έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε στα ερωτηματολόγια μέχρι το βράδυ σήμερα. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

Επιπλέον είναι σημαντικό για εμάς να δούμε ποια είναι τα προβλήματα που συναντήσατε ώστε να τα αντιμετωπίσουμε την 2η αυτή εβδομάδα. Στην περιοχή συζητήσεων έχετε τη δυνατότητα να αναφέρετε τα προβλήματα αυτά (Προβλήματα στην επίτευξη του στόχου της 1ης εβδομάδος).

Σχόλια (0)