ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Ανακοινώσεις

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
- Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 -

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανεπιστημίου, καλούνται όλοι οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις τελικές εξετάσεις να εγγραφούν στην νέα πλατφόρμα του exams eclass που έχει δημιουργηθεί από το Τμήμα Δικτύων του Πανεπιστημίου για τις τελικές εξετάσεις . Η νέα πλατφόρμα Εξ Αποστάσεως Εξετάσεων https://exams.eclass.upatras.gr/ βασίζεται στο  Open Eclass και έχει εγκατασταθεί ώστε να επιτρέπει μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών. Συνεπώς, μόνο οι φοιτητές που έχουν κάνει δήλωση του μαθήματος κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, καλούνται να μπουν στην νέα πλατφόρμα και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php με τον ιδρυματικό (upatras) λογαριασμό του email τους και να κάνουν την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή τους για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2019-2020.
Στη συνέχεια να εγγραφούν στο μάθημα Θεωρία ή/και Εργαστήριο (αναλόγως αν στις δηλώσεις μαθημάτων έχουν δηλώσει Θεωρία, Εργαστήριο ή και τα δυο) στο οποίο θα εξεταστούν. Οι δηλώσεις στη νέα πλατφόρμα exams eclass θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ώρα 23.59, καθώς Δευτέρα 15 Ιουνίου ξεκινάει η εξεταστική των επί πτυχίω φοιτητών.

Το μάθημα θα εξεταστεί όσον αφορά το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ με τις ασκήσεις που έχουν ήδη αποσταλεί (η αναμένεται να αποσταλούν)

και όσον αφορά την ΘΕΩΡΙΑ με Γραπτή Εργασία (σύντομη άσκηση όπως και στο εργαστήριο) που θα αποσταλεί στην έναρξη της εξεταστικής και θα απαντηθεί μέχρι την ημέρα της εξέτασης του μαθήματος.