ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥ (PTH_104)

Ανακοινώσεις

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
- Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 -

Αγαπητοί φοιτητές,

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία.

Επειδή λόγω των δυσλειτουργιών που έχουν παρατηρηθεί στις ταχυμεταφορές δεν είμαι σίγουρος εάν έχετε λάβει όλοι τα βιβλία σας, και επειδή κάποιοι από εσάς ήδη ρωτάνε, σας επισημαίνω τα εξής:

Το eclass είναι αρκετά αναλυτικό και περιγραφικό. Προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις διαφάνειες. Επειδή όμως αυτές δεν είναι αναλυτικό κείμενο είναι φυσικό να υπάρχουν κενά. Χρησιμοποιήστε το google για αναζήτηση όσων δεν καταλαβαίνετε, συνεννοηθείτε και με άλλους συνφοιτητές σας, μήπως αυτοί έχουν κατανοήσει κάτι περισσότερο και προετοιμάστε τις απορίες σας, έτσι ώστε στα εναπομείναντα μαθήματα να σας τις απαντήσω εγώ.

Όμως για να έχει κάποιος εύστοχες απορίες πρέπει να ασχοληθεί και να προβληματιστεί. Κάντε το και έχουμε από την ερχόμενη Πέμπτη 2 μαθήματα θεωρίας και ένα εργαστηρίου για να λύσουμε τα προβλήματα.

Θεωρώ ότι έχει γίνει αναλυτικά το μάθημα, με έμφαση στα βασικά και θα μπορέσει να σας καλύψει το eclass και η συζήτηση που θα κάνουμε. Επίσης, αισιοδοξώ ότι το επόμεονο διάστημα θα είναι αρκετό για να προμηθευτείτε  τα βιβλία.

Ραντεβού λοιπόν στο μάθημα της ερχόμενης Πέμπτης 10.00πμ στο γνωστό

Zoom Meeting
https://upatras-gr.zoom.us/j/98510724452?pwd=R3Y2NDVSc1dxTVdPKzBXUy8wem9Zdz09