εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021
- Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 -

Αγαπητοί/τές φοιτητές/τριες,

Η εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει με εξ αποστάσεως γραπτές εξετάσεις στο exams.eclass.upatras.gr (μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο μάθημα μέχρι τη μέρα πριν την εξέταση).

Την μέρα της εξέτασης του μαθήματος και ακριβώς την ώρα που προβλέπει το πρόγραμμα, θα ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης για την οποία θα πρέπει να συνδεθείτε με τον ιδρυματικό σας λογαρισμό στον σύνδεσμο ΖΟΥΜ https://upatras-gr.zoom.us/j/92305199830?pwd=TlpMVXlzQWtEWUc1RE9Pa2pRSCtsZz09  και να επιδείξετε την ταυτότητά σας (φοιτητική/αστυνομική) αφού ενεργοποιήσετε την κάμερά σας. Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης μέχρι να τελειώσετε θα πρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον σύνδεσμο ZOYM. Η διαδικασία ταυτοποίησης θα διαρκέσει περίπου 10-20 λεπτά. Στη συνέχεια, μόλις ενημερωθείτε από τους επιτηρητές και την διδάσκουσα θα επισκεφθείτε το σύνδεσμο  https://exams.eclass.upatras.gr για να συνδεθείτε με το μάθημα και να έχετε πρόσβαση στην γραπτή εξέταση η οποία θα διαρκέσει 35 λεπτά (αυστηρά καθορισμένος χρόνος). Η τελική ανάρτηση της βαθμολογίας θα γίνει στην ηλεκτρονική γραμματεία/βαθμολόγιο.

Υπενθυμίζω ότι:

  • Θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις τεχνικές προδιαγραφές για μια απρόσκοπτη εξέταση. Έτσι θα πρέπει να έχετε υπολογιστή, καλή σύνδεση στο ίντερνετ, κάμερα, μικρόφωνο και να έχετε εγγραφεί στην αντίστοιχη εξέταση στο exams.eclass.
  • Η ύλη είναι η ίδια με τις εξετάσεις του Ιουνίου 2021 οπότε ενημερω θείτε από το eclass και τις ανακοινώσεις που έχω αναρτήσει εκεί.

 

Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διάρκεια της εξέτασης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο 6934078689 ή στο 2610997777 (help desk) .

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Ευγενία Αρβανίτη