Οριστικοποίηση σχεδιασμών και τελευταίο μάθημα
- Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 -

Αγαπητή ομάδα,

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όσοι/ες έχουν κάνει σχεδιασμό στο cgscholar θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις διορθώσεις και αλλαγές που θέλουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 1 Ιουνίου και να υποβάλλουν τον σχεδιασμό τους στο σύστημα επιλέγοντας το κουμπάκι κάτω αριστερά στον σχεδιασμό τους που λέει submit revised version. Αν λέει submit for review το επιλέγετε και στη συνέχεια επιλέγετε και submit revised version. Αν εμφανίζει 'Edit Latest Version', επίλέξτε αυτό πρώτα και μετά θα εμφανιστεί το submit.

Καλό είναι στους creators να προσθέσετε εμένα (Eugenia Arvanitis) και την Ολνάνσυ (Anastasia Olga Tzirides) ώστε να προβούμε σε τεχνικές ενέργειες για τη δημοσίευση της εργασίας σας. Μόλις την δημοσιεύσουμε θα αφαιρέσουμε τα ονοματά μας ώστε η δουλειά σας να κατοχυρώνεται σε εσάς τους δημιουγούς της.  

Ωστόσο επειδή κάποιοι σχεδιασμοί δεν έχουν συνδεθεί με το πρότζεκτ MULTI21 δεν υπάρχει η επιλογή submit revised version. Σε αυτή την περίπτωση απλά κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και αποθηκεύστε την δουλειά σας. Η Ολνάνσυ κι εγώ θα δημοσιεύσουμε τις εργασίες σας ανεξάρτητα (βεβαιωθείτε ότι μας έχετε κάνει creators). 

Όλοι οι σχεδιασμοί θα δημοσειυτούν στο https://cgscholar.com/bookstore/%CE%9C%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%A3%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Τέλος, σας  περιμένω όλ@ς στο τελευταίο μάθημα την επόμενη Πέμπτη 3/6 για να δούμε τις λεπτομέρειες των εξετάσεων και να ολοκληρώσουμε με τα θέματα του εξαμήνου.

καλή συνέχεια 

εα