ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
- Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 -

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει με γραπτή εργασία. ΄Οσες/οι έχουν παρακολουθήσει το μάθημα (η παρακολούθηση του μαθήματος είναι υποχρεωτική) θα πρέπει  να την στείλουν από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό  στον διδάσκοντα (nekstel@upatras.gr) την παραμονή της προγραμματισμένης εξέτασης.

Θέμα:

Σχέδιο εργασίας: " Έλα να σου δείξω την πόλη μου"

Οργανώνετε στο νηπιαγωγείο σας ένα σχέδιο εργασίας με θέμα την πόλη μας, την Πάτρα, που σκοπό έχει να ξεναγήσει παιδιά προσχολικής ηλικίας από άλλες περιοχές ή χώρες σε μέρη που θα τα ενδιέφεραν.

Οι φοιτήτριες/ές θα πρέπει να παρουσιάσουν το σκεπτικό τους και αναλυτικά 5 δραστηριότητες γλώσσας και γραμματισμού. 

Προτείνεται:

α.να αξιοποιήσετε διάφορα κείμενα [βιβλία πληροφοριών, αφηγηματικά βιβλία (π.χ. μυθολογία), ντοκιμαντέρ, χάρτες, φυλλάδια κτλ.]. 

β. να φτιάξετε έναν χάρτη με τα μέρη που θεωρείτε ενδιαφέροντα για τα παιδιά [κανονικά θα φτιαχνόταν στην τάξη με τα παιδιά]

  Την ώρα της εξέτασης θα συνδεθείτε στον σύνδεσμο (θα ανακοινωθεί προσεχώς) και θα συζητήσουν για το πώς φαντόζονται το σχέδιο εργασίας να πραγματοποιείται στην τάξη και ειδικότερα τις δραστηριότητες επικοινωνίας, γλώσσας και γραμματισμού.

Τέλος, θα πρέπει να έχουν βρει τη θεωρητική εργασία που έχουν κάνει καθώς και τα στοιχεία αποστολής τους στο διδάσκοντα, ώστε να διευκολυνθεί στην ανεύρευσή της.