ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ανακοινώσεις

Λεπτομέρειες Εξέτασης Μαθήματος Τεχνητής Νοημοσύνης Ιουνίου 2022 (Επί Διπλώματι Φοιτητές)
- Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 -

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

 

Η εξέταση του μαθήματος της Τεχνητής Νοημοσύνης για την επί διπλώματι εξεταστική του Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής και θα ξεκινήσουν στις 09:00.

 

Θα εξεταστείτε όλοι μαζί (παλαιό και νέο πρόγραμμα σπουδών) και η εξέταση θα έχει διάρκεια 2 ώρες. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γ στο νέο κτήριο. Για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, θα πρέπει να έρθετε στην αίθουσα 15 λεπτά νωρίτερα (08:45). Μετά την έναρξη της εξέτασης (09:00) δεν θα γίνεται κανείς δεκτός στην αίθουσα. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ΔΕΝ επιτρέπονται ανοιχτά βιβλία ή/και σημειώσεις. Η αποχώρηση είναι εφικτή το νωρίτερο μία ώρα μετά την έναρξη της εξέτασης (10:00).

 

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας της COVID-19 πρέπει όλοι να φοράτε μάσκες κατά την διάρκεια της εξέτασης. Κανένας δεν θα γίνει δεκτός χωρίς μάσκα.

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι επι διπλώματι φοιτητές/τριες (6ο έτος και άνω) που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την επαναληπτική εξέταση Ιουνίου 2022.

 

Οι διδάσκοντες