ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ανακοινώσεις

Αναπλήρωση Σετ Εργαστηριακών Ασκήσεων "Τεχνητή Νοημοσύνη" 2021-22
- Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 -

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

 

Τα σετ εργαστηριακών ασκήσεων για αναπλήρωση έχουν αναρτηθεί εδώ (μπορείτε να το βρείτε και από την ενότητα "Εργασίες" του e-class). Οι ασκήσεις είναι ατομικές. Η λογοκλοπή ελέγχεται αυτόματα και οι φοιτητές θα μηδενίζονται. Το κάθε σετ ασκήσεων βαθμολογείται ως το 5% του συνολικού βαθμού.

 

Υπάρχουν δύο ομάδες για το 2ο σετ ασκήσεων: Ομάδα Α και Ομάδα Β. Η ομάδα Α αντιστοιχεί στους/στις φοιτητές/τριες που ο αριθμός μητρώου τους (ΑΜ) τελειώνει σε 0, 2, 4, 6 ή 8. Η ομάδα Β αντιστοιχεί στους/στις φοιτητές/τριες που ο αριθμός μητρώου τους (ΑΜ) τελειώνει σε 1, 3, 5, 7 ή 9. Προσοχή! Οι ομάδες των ΑΜ είναι διαφορετικές από τα προηγούμενα σετ!

 

Ισχύουν τα παρακάτω:

 

- Δικαίωμα αναπλήρωσης έχουν μόνο όσοι/όσες δεν παρέδωσαν καθόλου κάποιο/α σετ ασκήσεων. Δεν επιτρέπεται αναπλήρωση για βελτίωση βαθμού.

 

- Κάθε φοιτητής μπορεί να αναπληρώσει μόνο 1 σετ ασκήσεων

 

- Παραδοτέο είναι μία αναφορά σε μορφή pdf με ονομασία επίθετο_ΑΜ.pdf

 

- Δεν επιτρέπεται να παραδώσετε χειρόγραφη εργασία σκαναρισμένη. Η εργασία πρέπει να είναι ηλεκτρονικά γραμμένη. Μόνη εξαίρεση αποτελούν σχήματα/γραφήματα (αν σας βολεύει να τα κάνετε με το χέρι που δεν προτείνεται).

 

- Θα γίνει αυτόματος έλεγχος για λογοκλοπή και οι φοιτητές που συμμετέχουν (και οι δύο πλευρές) θα μηδενίζονται αυτόματα.

 

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο costashatz@upatras.gr.

 

Καλή επιτυχία,


Οι διδάσκοντες