ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ανακοινώσεις

1η Διάλεξη Μαθήματος "Τεχνητή Νοημοσύνη" 2021-2022
- Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 -

Αγαπητοί/ές Φοιτητές/ριες,

 

Οι παραδόσεις του μαθήματος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 θα αρχίσουν σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, την Τετάρτη 13.10.2021, ώρα 11:00-14:00, στην αίθουσα Β4 του κτιρίου Β. Η έναρξη του φροντιστηρίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, για τη συμμετοχή σας στη δια ζώσης παράδοση είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης/αρνητικού τέστ, σε έντυπη μορφή, καθώς επίσης να φοράτε μάσκα. Στη σελίδα του Τμήματος (την οποία παρακαλείστε να παρακολουθείτε για οτιδήποτε σχετικό), έχει αναρτηθεί το Πρωτόκολλο διεξαγωγής των δια ζώσης μαθημάτων του Πανεπιστημίου μας καθώς και συμπληρωματικες οδηγίες εφαρμογής στο τμήμα μας τις οποίες παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά.

 

Η επικοινωνία για τα διαδικαστικά του μαθήματος θα γίνεται μέσω του eclass του μαθήματος (εδώ). Σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε το eclass τακτικά και να εγγραφείτε στο μάθημα. Στην ενότητα "Πληροφορίες" (εδώ), μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα περιεχόμενα του μαθήματος, τον τρόπο αξιολόγησης, καθώς και προτεινόμενες βιβλιογραφικές πηγές.

 

Καλό εξάμηνο!

 

Οι Διδάσκοντες