ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ανακοινώσεις

Εξέταση Μαθήματος Τεχνητής Νοημοσύνης Σεπτέμβριος 2021
- Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 -

Αγαπητοί φοιτητές,

 

Η εξέταση του μαθήματος της Τεχνητής Νοημοσύνης για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής.

 

Για να συμμετέχετε στην εξέταση θα πρέπει να εγγραφείτε στο μάθημα/εξέταση μέσω της πλατφόρμας exams.eclass μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID284/.

 

Εκτός από την εγγραφή/εξέταση στο μάθημα, χρειάζεται να επιλέξετε τη σωστή ομάδα εξέτασης (Νέο ή Παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών). Αν δεν εγγραφείτε στη σωστή ομάδα (ακόμα και αν έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα/εξέταση), δεν θα εμφανιστεί το τεστ την ώρα της εξέτασης.

 

Θα αναρτηθούν τεχνικές λεπτομέρειες (ακριβής ώρα, τύπος εξέτασης, περαιτέρω οδηγίες) για τη συμμετοχή σας στην εξέταση λίγες μέρες πριν την έναρξή της στο eclass του μαθήματος: https://eclass.upatras.gr/courses/CEID1104/.

 

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι φοιτητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την επαναληπτική εξέταση του Σεπτεμβρίου 2021.

 

Οι διδάσκοντες