ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
- Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 -

Για την σημερινή εξέταση (17/9/20) λίγο πριν τις 12.00,

1. Θα μεταβείτε στο exams.eclass.gr, θα επιλέξετε το μάθημα-εξέταση ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ, θα πάτε στον φάκελο "Ασκήσεις". ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ η μοναδική άσκηση-εξέταση (ΑΓΠΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020) την οποία και ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

Η άσκηση-εξέταση περιέχει ένα τεστ 10 ερωτήσεων διαφόρων τύπων (πολλαπλής επιλογής, ελεύθερου κειμένου και ταιριάσματος-αντιστοίχισης), που επιλέγονται από μια τράπεζα ερωτήσεων και είναι διαφορετικές για τον καθένα. Οι ερωτήσεις δεν είναι όλες ισοδύναμης βαρύτητας. Οι ερωτήσεις ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ είναι 4 ΕΠΙΛΟΓΩΝ και επιλέγετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. Σε κάθε σελίδα εμφανίζεται μια ερώτηση για απάντηση. Μπορείτε όμως να δείτε όλες τις ερωτήσεις μια-μια. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε τις απαντήσεις σας, αποθηκεύονται αυτόματα. Μπορείτε, να πηγαίνετε μπρός-πίσω για να ξαναδείτε μια ερώτηση και να αλλάξετε την απάντησή σας. Η εξέταση θα είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 20 λεπτών. Στο τέλος καλό θα ήταν να κάνετε "Υποβολή" των απαντήσεων.

ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΜΕΤΡΗΤΗ (BROWSER) ΔΙΟΤΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ (π.χ. διακοπή σύνδεσης), ΣΤΕΙΛΤΕ email στο ihatz@ceid.upatras.gr.

2. Μετά το τέλος του τεστ θα μπείτε στο S4B μέσω του συνδέσμου: https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/ihatz/I0E71CAS και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ μέχρι να γίνει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Θα κλειθείτε να ανοίξετε την κάμερα για να δούμε το πρόσωπό σας και θα επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα για να γίνει η πιστοποίηση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!