Εργασίες Επί Πτυχίω Εξεταστικής Φεβρουαρίου 2022 για το μάθημα "Τεχνολογίες Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτική"
- Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 -

Αγαπητοί φοιτητές,

 

Οι εργασίες για την επί πτυχίω εξεταστική του Φεβρουαρίου 2022 έχουν αναρτηθεί στην επιλογή "Εργασίες" του eclass (μπορείτε να τις δείτε και εδώ). Πιο αναλυτικά:

 

Προθεσμία υποβολής ορίζεται η Δευτέρα 31η Ιανουαρίου 2022. Δεν θα υπάρξει παράταση στην προθεσμία. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποβολής των εργασιών έχουν μόνο οι επί-πτυχίω φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα στο progress. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο costashatz@upatras.gr.

 

Όποιος έχει ήδη παραδώσει κάποια από τις δύο εργασίες και είναι ευχαριστημένος με την βαθμολογία του, δεν χρειάζεται να την ξανα-υλοποιήσει.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες μπορούν να γίνουν ατομικά ή σε ομάδες των 2 ατόμων. Σε περίπτωση που επιλέξετε να δουλέψετε σε ομάδα, τότε στην αναφορά πρέπει να αναφέρονται όλα τα στοιχεία και των δύο συμμετεχόντων, αλλά και να υπάρχει μία ενότητα όπου να περιγράφεται πάνω σε τι δούλεψε ο καθένας. Οι ομάδες δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να είναι ίδιες και στις δύο εργασίες, αν και αυτό θα ήταν το ιδανικό.

 

Τέλος υπενθυμίζουμε κάποιες παραπάνω πληροφορίες/διευκρινίσεις για τις εργασίες όπως έχουν δοθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις:

 

Καλή ενασχόληση!

 

Οι διδάσκοντες