Εργασίες Επαναληπτικής Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2020-2021 για το μάθημα "Τεχνολογίες Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτική"
- Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 -

Αγαπητοί φοιτητές,

 

Όπως είχαμε ενημερώσει και στις διαλέξεις, έχετε την δυνατότητα να παραδώσετε εργασίες και για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες έχουν αναρτηθεί στην επιλογή "Εργασίες" του eclass (μπορείτε να τις δείτε και εδώ). Πιο αναλυτικά:

 

Προθεσμία υποβολής ορίζεται η Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021. Δεν θα υπάρξει παράταση στην προθεσμία, αλλά θα ακολουθήσει ανακοίνωση για ώρες αποριών. Για οποιαδήποτε απορία βέβαια μπορείτε να επικοινωνήσετε στο costashatz@upatras.gr.

 

Όποιος έχει ήδη παραδώσει κάποια από τις δύο εργασίες τον Ιούνιο και είναι ευχαριστημένος με την βαθμολογία του, δεν χρειάζεται να την ξανα-υλοποιήσει.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες μπορούν να γίνουν ατομικά ή σε ομάδες των 2 ατόμων. Σε περίπτωση που επιλέξετε να δουλέψετε σε ομάδα, τότε στην αναφορά πρέπει να αναφέρονται όλα τα στοιχεία και των δύο συμμετεχόντων, αλλά και να υπάρχει μία ενότητα όπου να περιγράφεται πάνω σε τι δούλεψε ο καθένας. Οι ομάδες δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να είναι ίδιες και στις δύο εργασίες, αν και αυτό θα ήταν το ιδανικό.

 

Τέλος υπενθυμίζουμε κάποιες παραπάνω πληροφορίες/διευκρινίσεις για τις εργασίες όπως έχουν δοθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις:

 

Καλή ενασχόληση!

 

Οι διδάσκοντες