Διακριτά Μαθηματικά (CEID_NNY101 (NY109))

Ανακοινώσεις

Λεπτομέρειες σχετικά με την Εξέταση
- Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 -

Αγαπητές-οί φοιτήτριες-ές,

παρακαλώ, προσέξτε τα παρακάτω σημεία που αφορούν την εξέταση και την κατανομή των φοιτητών σε αίθουσες.

1. Η κατανομή των φοιτητών με βάση το επώνυμό τους σε αίθουσες είναι η εξής:

α) Α... - ΜΑ...: στην αίθουσα ΑΦΕ (Φοιτητική Εστία)

β) ΜΕ... - ΣΒΩ...: στην αίθουσα Γ στο κτίριό μας

γ) ΣΕ... - ...: στην αίθουσα Β στο κτίριό μας

Θα χρησιμοποιήσουμε την Δ1 και Δ2 εφόσον χρειαστεί.

2. Στην εξέταση μπορείτε να έχετε μαζί σας μία και μόνο μία κόλλα Α4 συμπληρωμένη με ό,τι θέλετε μπρος-πίσω. Απαγορεύεται η ανταλλαγή τέτοιων σημειώσεων μεταξύ φοιτητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης και οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες ενέργειες θα θεωρηθούν αντιγραφή με ό,τι επιπτώσεις προβλέπονται. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση λύσεων που αντιστοιχούν σε διαφορετική σειρά θεμάτων.

3. Καλό είναι να βρίσκεστε στην αίθουσα που σας έχει αντιστοιχηθεί μέχρι τις 17:55 ώστε να ξεκινήσουμε όσο νωρίτερα γίνεται.

4. Η εξέταση θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 30 λεπτά. Το σύνολο ασκήσεων θα αντιστοιχεί σε ~11,5 βαθμούς. Επομένως, η τελική βαθμολογία μπορεί να είναι και μεγαλύτερη του 10, κάτι που σημαίνει βεβαίως ότι ο τελικός σας βαθμός θα είναι 10.

5. Τα θέματα δεν τα κρατάτε αλλά τα επιστρέφετε μαζί με την κόλλα σας αφού υπάρχουν σειρές διαφορετικών θεμάτων. Όταν ανακοινωθούν οι βαθμοί (υπολογίζω στις 15/2) θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά τα θέματα και οι λύσεις τους.

6. Οι φοιτητές που δικαιούνται προφορική εξέταση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι.

Με εκτίμηση

Τσίχλας Κωνσταντίνος