ΟΡΙΣΤΙΚΗ Παράταση για Εργασίες μέχρι 14/9 (στο eclass) Εξετάσεις Σεπτεμβρίου. 2022 Βιοπληροφορικής 16.9.2022
- Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 -

Αγαπητοι Φοιτητές,

μετά από αίτημα συμφοιτητών που θέλανε να στείλουνε εργασία οι προφορικές εξετάσεις στην εξέταση  Σεπτ. 2022, του μαθήματος Εισαγωγή στη Βιοπληροφορική, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16/9/2022, 10:00-18:00, στο γραφείο μου (νέο κτίριο Η/Υ, άιθουσα 1.12 (πρώτος όροφος, ακριβώς απέναντι από τη Γραμματεία, δίπλα στο γραφείο του Προέδρου του Τμήματος)). Αναλυτικό ωριαίο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί 15.9.2022 αμέσως μετά την παράδοση της 2ης (και όσοι θέλουν και της πρώτης) εργασίας που ορίζεται (παράταση) για τις 14/9/2022.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑI ΜΕ E_MAIL (makri@ceid.upatras.gr) KAI ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ECLASS TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ή ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ EXAMS_ECLASS
(https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID419/)

Το παραδοτέο της 2ης γ.ε. θα είναι μία αναφορά (μεγέθους 20-25 σελίδες), στην οποία θα καταγράφονται οι βασικές ιδέες των papers που έχετε επιλέξει.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις γίνονται με ερωτήσεις κρίσεως πάνω στα (IΔΙΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ) θέματα των πρώτων εργασιών τωρινου και παλαιοτέρων ετών (30%), με παρουσίαση της δεύτερης εργασίας (30%) και με προφορική εξέταση στις σημειώσεις (40%).

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΤ. OMΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Στη διάρκεια της παρουσίασης μπορείτε, αν θέλετε, να χρησιμοποιήσετε powerpoint,

εκ των διδασκόντων,
Χρήστος Μακρής